Werkwijze

Door gebruik te maken van mobiele vloeistofdichte vloeren kunnen wij onze werkzaamheden op locatie uitvoeren. Uw wagens blijven op eigen terrein waardoor er dus bespaard kan worden op loon en brandstofkosten. Hiermee wordt tevens de CO2 uitstoot gereduceerd. Omdat het wassen op een handmatige wijze gebeurt, kan er heel zorgvuldig gekeken worden of er punten zijn die extra aandacht nodig hebben. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde truckwash.

Milieu

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wettelijke specificaties en milieurichtlijnen die daarop van toepassing zijn. Zo werken wij uitsluitend met natuurlijk afbreekbare zeep en wordt ons afvalwater grondig gefilterd zodat er geen resten in het riool geloosd worden. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde documenten en veiligheidscertificaten.

Vloeistofdichte wasmat

Met onze vloeistofdichte wasmatten zorgen wij ervoor dat uw bodem volledig beschermd is tegen alle vloeistoffen. Zo is de vloer bestand voor chemicaliën en oliën, maar uiteraard ook voor water.

Olie- vetafscheider

Met een olie- vetafscheider zorgen we ervoor dat dierlijke, plantaardige vetten, slibdelen, oliën en benzine uit het afvalwater blijven. Het beschermt het riool tegen verstoppingen en voorkomt dat de rioolwaterzuivering onnodig wordt belast. Het water wat uit de afscheider stroomt mag wettelijk in het hemelwater riool worden geloosd.

Portal

Dankzij ons online registratiesysteem kan precies worden bijgehouden wat er schoon is en wat er gewassen moet worden. U heeft altijd binnen één oogopslag een compleet overzicht van de status van uw wagenpark

Voordelen van wassen op locatie.

1

Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten.

2

Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand.

3

Geladen auto's hoeven niet onnodig van het terrein.

4

Efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk