Soorten voertuigen

Of het nu gaat om trekkers, opleggers, bakwagens, aanhangwagens of zelfs Lange Zware Vrachtvoertuigen (LZV's), A-clean reinigt uw wagenpark op een snelle, efficiënte, en milieuvriendelijke manier.

Laadruimten reinigen?

a-clean is gespecialiseerd in het HACCP-reinigen van laadruimten. Hierdoor kunnen goederen altijd op een hygiënische manier vervoerd worden.

Bij a-clean werken we met speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Deze worden netjes bijgehouden in onze portal. Dus als u een audit krijgt heeft u met 1 druk op de knop uw papieren op orde.

Een stralend interieur

Ook voor de interieurreiniging van uw wagenpark bent u bij a-clean aan het juiste adres. De vrachtwagencabine is voor de chauffeur al gauw een tweede thuis, niet gek dus dat de vrachtwagencabine op zijn tijd een schoonmaakbeurt kan gebruiken. a-clean heeft de expertise en apparatuur om uw vrachtwageninterieur intensief te reinigen en het interieur van uw truck weer als nieuw te laten ruiken.

Snel en effecient

Wij wassen bij u op locatie

Wasregistratie Systeem

Ons wasregistratiesysteem is een electronisch systeem waarin alle informatie wordt vastgelegd van het wassen van het wagenpark. De meestvoorkomende doelen van registratiesystemen zijn:

- het snel kunnen vinden/uitwisselen van eenheden die gewassen moeten worden.

- het effectief kunnen beheren van het reinigen uw wagenpark

- het kunnen automatiseren van de processen eromheen,

- kwaliteitszorg.

- haccp audit proof